Csillag Péter

Csillag Péter

Újságíró, a Nemzeti Sport főmunkatársa, a Philidor Civil Európai Sport- és Zenediplomáciai Intézet sportdiplomáciai kutatója. Budapesten született 1983-ban. Tanulmányait történelem és kommunikáció szakon végezte a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen.

Érdeklődési területe: a labdarúgás identitásformáló szerepe, társadalmi és kulturális vetületei; a sport történelmi, politikai háttere; futball a magyar irodalomban. A helyszínről tudósított egyebek mellett két labdarúgó-világbajnokságról, három Európa-bajnokságról és négy Bajnokok Ligája-döntőről.

Gyöngyösi Csilla

Gyöngyösi Csilla

2002 MDiv, Protestáns Teológiai Intézet, Református Lelkészképző Kar, Kolozsvár
2011 BA Keleti nyelvek és kultúrák – Arab szakirány, ELTE BTK, BUdapest
2013 Ma Vallástudomány – Vallástörténet és iszlám specializáció, ELTE BTK, Budapest
2011-mostanig Antik és középkori filozófia program doktorandusz, ELTE BTK, Budapest

Kovács Ágnes

Kovács Ágnes

Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, akit 2014-ben az International Swimming Hall of Fame tagjai közé, 2015-ben pedig egykori egyeteme, az Arizona State University halhatatlanjai közé választották be. Kétszeres világ- és hétszeres Európa-bajnok, sokszoros Világkupa győztes, örökös magyar bajnok (53-szoros) úszónő.

Kovács Ágnes 2001–2005 között az Arizona State University-n (BA marketing-kommunikáció szakon), ezt követően pedig a Budapesti Corvinus Egyetemen (2006-2009 között közgazdász szociológus- közvéleménykutatás szakon) szerzett diplomát (MA). 2016-17 között a kaliforniai UC Berkeley-n tanult, ahol executive coach diplomát szerzett, miután a San Francisco-i Moody’s rating ügynökség kirendeltségén gyakornokoskodott.

Máté István

Máté István

Máté István gyakorló református lelkész és antropológus, a BBTE-n kulturális antropológia szakának végzettje, a BBTE néprajztudományi doktori iskolájának hallgatója.

 

Pálfi Szilárd

Pálfi Szilárd

Képzettség álapján: teológus, pszichológus, marketinges, tréner és vállalkozó

Tapasztalat alapján: vállalkozó, nonprofit szervezet-alapító és vezető, HR és marketing menedzser, párkapcsolati pszichológus és coach.

Magánélet szerint: boldog férj, és két csodálatos gyerek apja.

Hivatás szerint: emberhalász

Péter László

Péter László

Péter László, PhD, szociológus 1973-ban született Csíkszeredában. Jelenleg a BBTE Szociológia Tanszékének oktatója. Kutatási területei a társadalmi problémák-, illetve a labdarúgás szociológiája.

Tanulmányait a kolozsvári BBTE-n, a budapesti ELTE-n, az amerikai Yale University-n és a finnországi University of Jyväskylä-n végezte.

Szegedi Péter

Szegedi Péter

1973-ban született Debrecenben. Közgazdasági szakközépiskolai érettségi után, 1992-től az ELTE Szociológiai Intézetében folytatta tanulmányait, szociológus diplomát 1998 januárjában szerzett. 1999-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Társadalomtudományi Kara Szociológiai Doktori Iskolájának hallgatója lett. Pozíciók és oppozíciók. A futballmező kialakulása, struktúrája és dinamikája című disszertációját 2006-ban védte meg. 2007 óta a Forsense Piac- és Közvéleménykutató elemzője.

Szilárdi Réka

Szilárdi Réka

Szilárdi Réka szociálpszichológus és vallásszociológus, a Szegedi Tudományegyetem Társadalomtudományi Intézetének előadó tanára. Doktori diplomáját szociálpszichológiából szerezte. Kutatási területei: nacionalizmuselméletek, narratív pszichológiai tartalomelemzés, kollektív identitás populáris kultúra elméletei.

 

Szvetelszky Zsuzsanna

Szvetelszky Zsuzsanna

Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus, az MTA "Lendület" Research Center for Educational and Network Studies (RECENS) kutatócsoport tudományos munkatársa.

Az ELTE PPK-n business coaching-ot oktatott, több más egyetemen vendégelőadóként a szervezeti belső kommunikációról tartott előadásokat. A LINK-Group hálózatkutató csoport tagja. Kutatási területei a pletyka pszichológiája, az informális hálózatok, és a vállalati kommunikáció, valamint a HR-kommunikáció és az Employer Branding.